33 år

0

Mitt i kaoset passar jag på att fylla år. Jag måste erkänna att jag befinner mig lite i en tidskonflikt. Inser att tiden går fort och det finns ett stråk av rädsla att jag inte hinner med allt på min bucketlist. Å andra sidan har jag blivit lite mer rutinerad och minnet är proppfullt av minnesrika erfarenheter från fjärran länder så ska inte klaga.

Födelsedagsfirandet i år skulle ha varit på fredag, på Hotel Giò, med ett gäng glada vänner men allt är avbokat av naturliga skäl. Jag kör kanske en post-corona-fest istället i sommar, vi får väl se.

Idag blir det en cykeltur med R för hans födelsedagspresent är nämligen en beskärd del av min cykel från Skeppshult. Till middag blir det entrecôte, bea och krispiga ugnspotatis. Mums! Ha en fin annandag påsk finisar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here