..om man verkligen levt så ska man inte ha legat på latsidan

0

När jag var yngre, och insåg vilka otroliga möjligheter som fanns så började jag i snabb takt “konsumera” upplevelser av alla de slag. Hela världen var öppen och det var lätt att få jobb i restaurangbranschen i vilket land som helst.

Sommarens SUP-äventyr 2019

Jag kände en hets att på så kort tid som möjligt hinna med så mycket som möjligt och att självmaximera. Jag var överbokad, effektiv och snabbfotad. Så har livet sett ut i mångt och mellan åren 18-33.

Linbana i Sydkorea 2017

Det lär nog fortsätta när livet blir som vanligt igen fast kanske på ett annat sätt, det får vi se. Livsparollen har varit att om man verkligen levt så ska man inte ha legat på latsidan.

Fyrhjuling i Brasilien 2016

Det som är väldigt annorlunda nu är att vi ofta åker omkring med cykeln utan mål, vi konsumerar inte (förutom mat) och vi fixar inget. Vi bara låter allt bero. Helgerna är planlösa, när hände det sist? I början kliade det i hela min kropp för att jag var van vid att ha 100 olika valmöjligheter varje dag. Överdriven stimulans gör att man blir mer rastlös, det borde kanske vara tvärtom men det är det inte. Min upplevelsekonsumtionen kommer nog aldrig att bli som den var då och det beror på flera saker. Jag har fast jobb, jag tror coronaviruset kan komma att förändra våra resvanor och så klimatförändringarna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here