Bergianska trädgården

2

Idag åkte vi på ännu en liten utflykt i storstaden, nämligen till Bergianska trädgården. Trädgården ligger intill Brunnsviken, på Norra Djurgården. 9.8 km enkel väg tog 40 min att cykla.

Det var helt ljuvligt i trädgården och naturen hade exploderat.

Trädgården är en botanisk trädgård med två växthus med växter från hela världen. Vi hoppade växthusen och promenerade runt istället.

Ok, så här varmt var det inte, men jag ville så gärna ta premiärbilder på min tunika från Dagmar.

Är inte våren den vackraste årstiden?

Tulpaner blandat med örtagård, fruktträdgård och den japanska trädgårdsdelen.

Hur fint?

Jag har börjat med outfit-bilder igen, ränderna går aldrig ur. R knäppte nog ett 100-tal under dagen 🙂

Om jag ska jämföra botaniska i Göteborg och Bergianska så föredrar jag Göteborgs botaniska. Den trädgården är med sina 175 hektar en av Europas största i sitt slag. Bergianska är en mini-trädgård i jämförelse, men inte desto mindre fin. Efter 2 timmar av promenad, fotande och fika åkte vi hem och damp ned i soffan. Nu drar veckan igång igen. Den här veckan ska jag börja träna utomhus, gå på intervju med bostadsföreningens styrelse och jobba såklart. Ha en fin vecka 🙂

Tunika/Dagmar, Jeans/HM, Skor/Adidas, Solisar/Weekday

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here