En blandad inläggskompott

0

Här kommer ett annat inlägg som inte direkt handlar om resor och upplevelser. Tycker det är hopplöst att ha det temat nu så det får bli lite vad det blir. Jag drömmer och hoppas att den här plattformen en vacker dag ska fungera som ett personligt resemagasin men tills dess blir det en blandad inläggskompott.

Vi har börjat släppa lite på våra egna restriktioner, eller åtminstone jag. Har börjat träffa vänner 1-2 gånger i veckan utomhus förutom mina två jobbdagar i stan. Hittills Julia och Elin. Otroligt mysigt att sitta i en park och dricka kaffe på varsin filt medan solen värmer.

Varje gång jag ger mig ut i det fina vädret åker numera kameran med så att de obligatoriska outfit-bilderna kan tas. Så här ser mitt hår ut efter 7 månader utan att färga eller slinga, längtar tills den stora klipp- och slingdagen.

Den här klänningen från Weekday är stor som ett tält men den är luftig, skön och gör mig på glatt humör.

Jag börjar planera inför sommaren även om det är svårt. Jag har planer på att ha några staycations i stan, ett par veckor på västkusten och en spa-helg med Maggan i juli. I bästa fall. En av sommarens viktigaste grejer är körkortet. Det känns så surt att Trafikverket ställde in alla sina uppkörningar bara ett par dagar innan min uppkörning 🙁 Har en ny tid den 18 juni. Håll tummarna!

För att hålla hjärna och humör igång har jag haft flera olika projekt under de här 7 veckorna. Först var det bloggen som jag jobbade intensivt på kvällarna i över en vecka. Sen blev det läsning, jag beställde en läsplatta och nu läser jag varje kväll böcker från Nextory. Senast Gunhild Stordalens bok “Den stora bilden”. Nu har jag fått dille på inredning. Vi ska sätta upp ett draperi och ha som en rumsdelare, ha skira gardiner i fönstren, byta ut nästan alla tavlor, få upp en ny taklampa, en ny fåtölj och så har vi köpt en snygg hylla i trä för växter, coffee table-böcker och prydnadssaker. Det kommer bli så snyggt. Jag tänker visa före- och efterbilder när allt är klart.

Och här va Elin. Tog nya porträttbilder på henne i Hagaparken i lördags, hon blev så fin<3

Det var en liten allmän update. Vad händer i veckan? En hel del leveranser från Ikea, Vinoteket, Mat.se mm. Jobb på Hotel Giò imorgon och Kom Hotel på onsdag. I övrigt håller vi oss hemma jag och R. Vi cyklar till olika naturområden/badplatser/parker/trädgårdar, tittar på serier och film, lagar mat och så är det inte mer med det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here