Ny baddräkt

0

Vi har släppt lite på restriktionerna här hemma och gör lite olika aktiviteter, dock med försiktighet och omdöme. Vi följer riktlinjerna men vi är absolut inte isolerade längre som vi varit tidigare. Jag har till exempel prövat det nya spa:t på AC Mariott i Solna och då passade jag på att fota min nya baddräkt. Har du hittat en bikini eller baddräkt du trivs med denna sommar? Eller känner du dig fortfarande osäker på vilket badklädes-märke du ska satsa på? Då kan jag tipsa om det tyska baddräktmärket Anita. Deras badkläder kännetecknas av hög kvalitet och design med bra material. Jag har nu samarbetat med Anita i flera år och jag blir alltid lika nöjd. Ni kan kika på lite andra bilder på mig med Anita-bikini här, och här.

Idag jobbar jag hemma och imorgon är jag på Hotel Giò. Då har jag och några kollegor hand om en plåtning av hotellets uteterass och det ska bli så kul 🙂 Det roligaste är att hälften av alla statister är mina kompisar.

Dett inlägg är ett samarbete med Anita 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here