Fotografering på jobbet

0

Den allra roligaste arbetsuppgiften jag har är att arrangera fotograferingar på jobbet. Det är nästan alltid jag som castar och då kontaktar jag olika personer i mitt nätverk för att få en så bra mix som möjligt. Älskar den processen. Det är också extra kul när man känner de man ska fota.

Vi ska marknadsföra Hotel Giòs uteterass så därför behövs en hel del bilder. Min praktikant filmade, min chef hade det övergripande ansvaret, Diana fotade backstagebilder och jag tog hand om statisterna.

Uteterassen är en del av hotellets restaurang Mama Giò. Den är 712 kvadrat, alltså en väldigt luftig sådan. Bra nu i corona-tider. Här finns en välfylld bar, italienskt kök, varma grillar och inte minst en egen bocciabana. Kan verkligen rekommendera.

Här ser ni statisterna som låtsas spela boccia.

Välmatchade outfits..

Goda drinkar…

Adress: Råsundavägen 1, Solna. Precis bredvid Hagaparken. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here