Oförutsägbarhet

0

Hej på er! Jag har nu en dag kvar tills jag går på en veckas semester. Semestern kommer tillbringas i Kode, Göteborg och Varberg. Ska bli skönt att HELT koppla bort jobbet även om jag bara jobbar 20% just nu. De här bilderna ligger mig varmt om hjärtat. De är tagna med min kamera och med en speciell inställning som ger väldigt varma toner. Egentligen var det skuggigt och grått ljus just där men nu ser det ut som att jag är utomlands.

Just nu är vädret väldigt oförutsägbart vilket tar bort alla typer utav sommarkänslor. När det var sol paddlade jag kajak, läste böcker i solen och umgicks med folk utomhus. Nu blir det inte samma sak och det känns som att vi snabbare går mot hösten. Jag är inne på kontoret två gånger i veckan, tränar inomhus tre gånger i veckan och resten av tiden har jag mest varit hemma. Jag håller på att hjälpa en kompis att producera lite texter, jag redigerar gamla bilder, läser böcker och tittar på serier i Ralphs sällskap.

Jag tycker livet är lite dimmigt för tillfället. Jag vet inte hur hösten ser ut och om jag fortsättningsvis kommer vara permitterad. Det jag vet är att jag har en två veckors semester, en vecka i oktober och en i november.

Det här blev ju ett inlägg helt utan riktning men det är lite så jag känner mig för tillfället.

Outfit: Klänning/Minimarket, Solisar/Weekday

Fotograf: Johanna Sjöö

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here