Sommarplaner

0

Bild på mig och Sofie när vi var på Steam Hotel i juni.

Nu har vi äntligen bestämt hur sommaren ska se ut. Det blir besök hos mina föräldrar i Kode nästa vecka, en natt på Hotel Bellora i Gbg, eventuellt dagsutflykter med båten och en tur till Varberg.

I Göteborg ser jag fram emot att bo på italienskt designhotell mitt på Avenyn och att äta ostron på omtalade Champagnebaren. Vi åker kanske till Botaniska trädgården och varför inte ngt museum? Ser fram emot ett dygn i min gamla hemstad där jag både studerat och bott i flera år.

I Kode ska vi bland annat besöka syrran som bor vid havet och Elin som är i sina föräldrars hus, också vid havet. Vi kommer också besöka Varberg, en kurort med kilometerlånga stränder och pittoreska hus med snickarglädje. Det blir säkerligen en dag ute i skärgården med mammas och pappas segelbåt.

I Linköping blir det god mat och spa med bästa väninnan Maggan.

Så ser dagarna ut utanför Stockholm. Resterande dagar av sommaren blir det uteträning, glass osv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here