Weekend i Linköping

0

Jag och Maggan var i Linköping i helgen och det var precis så trevligt som jag hade hoppats.

Här är hon, väninnan som jag firar 20-årig vänskap med i år. Egentligen skulle vi åkt till Rom i år men det blev det ju inget med så istället hittade vi ett hotellerbjudande på spahotellet The Box i Linköping.

Klädmässigt satsade jag på svart klänning från Wera och till det min “nya” väska funnen på Emmaus med en hårig rem införskaffad på Åhléns. Sneakers från Adidas och silversmycken köpta lite varstans, bland annat på The Found.

Jag la undan telefonen ganska mycket och fokuserade på resan så därför har jag inget bildregn att visa upp. Jag vågade inte heller ha telefonen med i spa:t med tanke på att jag tidigare fått vattenskada när jag befann mig nära en pool. Hotellet var helt ok och jag ger det en trea. Vi fick ett litet rum och det fanns varken schampo eller balsam och streamingfunktionen på TV:n funkade inte. Vi fick ingen room service trots att vi stannade i två dagar, servicen var sådär och jag fick ryggont av hotellsängen. Är glad att vi inte betalade fullpris. Ett plus var att det var fräscht, rätt så ok inredning, god mat och ett spa med uteterrass där man kunde sola och bada.

I Linköping finns det egentligen ganska mycket att se, bland annat finns det ju Bergs slussar – Göta kanal med en cool slusstrappa, bra restauranger och fina byggnader. Tyvärr så hann vi inte se så mycket för vi hade spa-tid på lördagen när det var strålande solsken då det hade varit perfekt med lite sightseeing. Jaja, nu blev det spa istället och det var inte fy skam alls. I det stora hela var det en jättebra weekend med härligt umgänge och det är ju det viktigaste.

Den här veckan ska jag jobba, besöka Millesgården, gå på en guidad tur i Skogskyrkogården och försöka träna 3-4 gånger.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here