Hos min syster på landet

0

När jag och Ralph var i Kode i nästan en vecka körde vi en hälsa-på-hos-folk turné. På sex dagar hann vi med Maria/Roman, Emelie/familj, Elin/Ida, Maggan/Henrik och Frida/Christian. Intensivt men jättekul. När vi hälsade på Maria och Roman var det strålande sol och i flera timmar satt vi i trädgården under vajande träd.

Detta är en så oerhörd kontrast till det liv vi lever i storstan. Att sitta ute i solen, nära en sommaräng, det är inte varje dag. Hos oss är det en kraftansträngning när vi ska gå ut och ofta måste vi transportera oss till naturen med cykel eller tunnelbana. Ett hus på landet kanske inte är så dumt ändå?

Det bjöds på medelhavstallrik som är det allra godaste i värmen…

..och ekologiskt rödvin. Marias favorit året om.

Vi drömde oss bort till Italien för ett ögonblick…

Efter maten serverades det kaffe..

…och croissanter från Skåra gårdsbageri.

Och det var allt för denna gång. Tack för att vi fick komma <3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here