The Good Gringo med Erik

0

Helt plötsligt har bloggandet blivit en rutin. Är glad för det 🙂  Det tar ju max 15-30 minuter för ett sånt här dagboksinlägg. Inlägg med djupare, personligare texter tar dock längre tid. Jag har sänkt ambitionsnivån när det kommer till texter. Gillar när språket är mer arbetat men sparar det till de mer personliga inläggen.

Igår träffade jag Erik på The good gringo för lite burritos.

Något jag gör när jag är permitterad är att jag umgås mycket med vänner, man får passa på. Älskar att umgås med Erik <3

Vi snackade skit och tog bilder…

Efter maten åkte vi till Skogskyrkogården för en guidad tur. Jag brukar gå på guidade turer ibland i Stockholm, tycker det är kul att se något nytt och så passar jag på att fota och lära mig nya saker. Mer om den guidade turen i nästa inlägg.

Idag ska jag till Millesgården med min andra kompis Erik och sen på akupunktur för är stel i nacken efter hotellnätterna på The Box. Imorgon blir det middag med faster på restaurang Grodhavet och i helgen ska jag hänga med Ralph och träna. Inte mer än så 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here