Min stil på sistone

0

Här kommer det lite kläder som jag haft på mig på sistone. Det är väl ingen hemlighet att min stil stavas arvegods, rea, loppisar, Blocket, marknader, vintagebutiker och Second Hand. Har förstås en och annan investering också i garderoben men de går att räkna på en hand. Är bra på att hitta kläder på oväntade ställen, ett exempel är när PR-byråer säljer ut kläder från andra säsonger. Jag shoppar såklart på kedjorna men då mest på rea. Jag brukar också laga mina kläder hos skräddaren och ibland köper jag snorbilliga, lite trasiga kläder på Second Hand och lagar. Då är det plagg som varit dyra från början så då är värt det.

T-shirt/Shein, Kjol/Indiska, Väska/Royal Republiq, Sandaler/Vagabond och Smycken/Afound, M925 Design och Ateliers Saint Germain

T-shirten är köpt för en hundring på nätet, kjolen och skorna är reafynd och väskan är köpt för ordinarie pris.

T-shirt/Kappahl, Kavaj/Alexis, Slip-ins/Vet ej, Jeans/HM, Väska/Louis Vuitton, Solisar/Carrera, Ringar/Afound och Ateliers Saint Germain

T-shirten är köpt ny, jeansen är också köpt nya, kavajen köpt på en outlet, väskan är en födelsedagspresent jag fick av Ralph, skorna och solglasögonen köpta på 70% rea.

Klänning/Rodebjer, Solisar/Weekday

Klänningen köpte jag för ett par hundra på en PR-byrå där de sålde ut förra säsongens kläder. Solglasögonen är från loppis.

Väska/Alexander Wang, Sneakers/Adidas, Solisar/ Lanvin, Smycken/Afound och Ateliers Saint Germain, Blus/Vet ej, Byxor/Saint Tropez

Väskan är köpt på Blocket, glasögonen är från en loppis där influencers sålde sina kläder, byxorna har jag fått, smyckena är från Afound – världens bästa outlet. Det är bara skorna jag köpt på ordinarie pris. Mobilskalet är köpt på Afound för 1/3 av ordinarie pris.

Jag ser det nästan som en sport att fynda och det har jag gjort sen jag började gymnasiet, alltså i drygt 15 år. Jag har väldigt mycket kläder men jag brukar rensa två gånger per år och ge bort till kompisar/familj, sälja eller skänka till second hand/välgörande ändamål eller byta bort. Summa summarum, min stil kan se dyr ut och det är den om jag hade köpt allt nytt men sanningen är den att jag kanske lagt 1/4 – 1/3 av priset på mycket av kläderna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here