Böcker jag läser

0

En gammal goding från förr när man gick på restaurang och satt tätt intill varandra inomhus. Det här är en bild då vi var på väg till en parmiddag på Hillenberg. Har kjol från Soaked in luxury och kavaj från MQ. Båda plaggen fick jag via ett samarbete på bloggen och sjalen köpte jag i Vietnam för en hundring. Skorna reafynd från Zalando. 

Började ta upp bokläsandet igen häromdagen 🙂  Har en prenumeration på Nextory som helt klart INTE har utnyttjats väl. Har börjat läsa boken Året med 13 månader av journalisten Åsa Linderborg. En bok som handlar om Aftonbladets hantering av #metoo och om Åsas Linderborg monumentala livskris. Helt klart läsvärd och ger intressanta perspektiv på livet. Läser parallellt I huvudet på Hugo av Hugo Rehnberg som är hans samlade krönikor. Det är främst iakttagelser från en priviligerad man runt 40 och han blandar ironi, humor och vardagskomik på ett kul sätt. Gillar att läsa böcker skrivna av journalister, de har som regel ett mer rappt språk. Så fort jag börjar läsa känner jag hur hjärnan sätter igång att jobba. Jag använder min fantasi, mitt minne och min associationsförmåga.

Ha en fin kväll finisar 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here