Tacksam för livet

0

Har haft/har en magisk helg. Är väldigt tacksam att sinnet är lätt att jag mer och mer connectar med naturen. Något jag inte gjort förut på samma sätt. Förr om året, innan pandemin, var det konserter, festivaler, dans och mer “stadsaktiviteter” på somrarna. Nu är det SUP, bad, cykling och kajakpaddling mest.

Jag har fått ett nytt tjejgäng, Karin och Sandra. Det är en ynnest att få träffa två kvinnliga själar som jag connectar med. Dessutom funkar det väldigt bra att vi är tre vilket känns mer ovanligt. Förra helgen hängde vi med Daniel (Sandras kille), Sandra och Karin mest. Vi badade vid Ormberget i Gröndal, dansade indisk dans i Liljeholmen och låg och solade vid Hornsbergs Strand. Åt glass på Stikki Nikki, paddlade kajak och cyklade överallt. Åt jordgubbar på Sandras balkong och snackade om livet. Det var en underbar helg.

Ralph har tyvärr inte mått så bra så han stannade hemma 🙁 Han fick dessutom väldigt ont i magen på söndagskvällen att vi åkte akut till St Görans sjukhus i taxi, klockan var då 22.30. En mardröm. Anhöriga fick inte komma in på sjukhuset så jag fick åka hem, R kom hem vid 04.00. Som tur är var det inget allvarligt, troligtvis en sträckning från ett intensivt träningspass.

Den här helgen var jag, Daniel, Ralph, Sandra och Karin vid Gålö Havsbad som har Stockholms längsta sandstrand. Vi var där i ca 5 timmar, underbart. Mycket skratt.

Idag ska jag bada med Sofie och äta Key Lime Pie vid vattnet.

Känner mig just nu mest tacksam över mina relationer, naturen och livet<3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here